Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Δίκτυο εν δράσει!


Γεια σας, φίλοι! Το Δίκτυο συμπλήρωσε τα 4 χρόνια ζωής, συνεργασίας και δημιουργίας και από φέτος φιλοδοξεί να καθιερώσει μια δική του ανοιξιάτικη ημερίδα η οποία θα εμπλουτίζεται κάθε χρόνο. Το "Δίκτυο εν δράσει" -εκδοχή 1- είναι γεγονός. 

Το ένα του σκέλος περιλαμβάνει την καθιέρωση ενός φεστιβάλ που θα δίνει βήμα σε δυναμικές μπάντες και καλλιτέχνες που έχουν κάτι να μας πουν. Φέτος, τους δικούς μας Τζουράν Τζουράν πλαισιώνουν οι δύο αδελφοποιημένες τρελομπάντες,  οι Rebet Against και οι Σάτυροι, στις ακουστικές εκδοχές τους, αλλά και το αγαπημένο μας Πολυφωνικό Καφενείο της Αρετής Μίγγου. Από τις 19.30 και μετά, μέσα στο πάρκο.

Το δεύτερο σκέλος της γιορτής έχει σαν βασική δράση ένα κυνήγι θησαυρού για 5 ομάδες των 5 ατόμων (ενηλίκων). Ο σκοπός του είναι διττός: ψυχαγωγικός και εκπαιδευτικός. Θα έχει να κάνει με τη γειτονιά, τις συλλογικότητες του Πάρκου και με πολύ παιχνίδι. Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις ή δεξιότητες, μόνο όρεξη για εμπλοκή και αναζήτηση. Ξεκινάει στις 16.30 και διαρκεί περίπου δυο ώρες. Φτιάξτε τις ομάδες σας, ονομάστε τις, και γραφτείτε μέχρι την Πέμπτη 14/5 εδώ! "Έπαθλα"; Καλά, δεν αρκεί η χαρά του παιχνιδιού, το ευ αγωνίζεσθε, η ευγενής άμιλλα, οι γνώσεις και οι εμπειρίες που θα αποκομίσετε; Εντάξει, η ομάδα που θα βγει πρώτη θα κερδίσει συνδρομές για το νέο τετράμηνο στα τμήματα και τις ομάδες του Δικτύου και όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν θαυματουργή αλόη. Θα σας έχουμε και μπύρες με μεζέ (αφού τελειώσει το παιχνίδι, μη βαρύνετε). 

Δρώμενα παράλληλα με το κυνήγι θησαυρού: 
1. Θα εκπέμπει το Ράδιο Ιστόφωνο ζωντανά στο πάρκο. 
2. Όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να συμμετάσχουν στη φιλοτέχνηση του πανό της συναυλίας μαζί με τη δασκάλα της Ομάδας Σχεδίου
3. Θα στηθεί μουσικό παιχνίδι για παιδιά (17.30-18.30), με την Ελένη Χρηστίδου.
4. Η Φωτογραφική Ομάδα του Δικτύου θα παρουσιάζει οπτικό υλικό με φωτογραφίες των μαθητών από το πάρκο και την περιοχή
5. Η Αγγέλα Τομαρά με τη Θεατρική Ομάδα του Δικτύου θα στήσουν θεατρικό παιχνίδι για μεγάλους (18.00)


Σε όλα τα δρώμενα η είσοδος είναι ελεύθερη

Αλληλεγγύη  - Ισότητα - Παιδεία 

Διεκδικούμε και υπερασπιζόμαστε τους ελεύθερους χώρους μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου