Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Την Κυριακή εκδρομή στην Πάρνηθα!


Γεια, σε όλους! Αυτή την Κυριακή, 26/4 ...συνδιοργανώνουμε εξόρμηση στην Πάρνηθα! 

Αυτό περιλαμβάνει πεζοπορία διάρκειας 80' (40' να φτάσουμε και 40' επιστροφή, με χαλαρό ρυθμό) σε εύκολο μονοπάτι και πικ νικ στην πηγή Σκίπιζα. 


To κάλεσμα απευθύνεται σε όλους. Στις 10.30 συγκεντρωνόμαστε στην Πολιτεία, παίρνουμε καφέ και στις 11 αναχωρούμε (για όσους δεν έχουν οχήματα θα πούμε παρακάτω). 

Στις 11.45 κάνουμε στάση εδώ: street view /google maps. Γεμίζουμε νερό και συναντιόμαστε με όσους δεν βολεύει να ξεκινήσουν από Ακαδημία Πλάτωνος. 
Θα οδηγήσουμε λίγο ακόμα μέχρι το σημείο που ο δρόμος βρίσκει το μονοπάτι 22 στη θέση "Αγ.Τριάς", θα αφήσουμε τα αυτοκίνητα και θα το διανύσουμε ως την πηγή Σκίπιζα (και το πυροφυλάκιο με την υπέροχη θέα). Όσο εύκολο κι αν είναι το μονοπάτι, δείχνουμε την απαραίτητη προσοχή!
Θα ξεκουραστούμε και θα κάνουμε πικ νικ κτλ και, ανάλογα με τη διάθεση, κάπου μεταξύ 3-4 θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής, άρα 5-6 θα είμαστε πίσω. 

Το παραπάνω ωράριο θα τηρηθεί κατά το μέγιστο δυνατόν, με τη βοήθεια όλων μας. 


Παίρνουμε μαζί μας: 
1. μποτάκια, μπουφάν, ρούχα άνετα για περπάτημα (ίσως & μια έξτρα μπλούζα για μετά), γυαλιά
2. το φαγητό μας και παγουράκι ή μπουκαλάκι με νερό
3. ένα σακίδιο πλάτης
4. σακούλες για τα σκουπίδια μας   (φαρμακείο αναλαμβάνουμε εμείς, αχρείαστο να 'ναι)

Όποιος δεν έχει αυτοκίνητο και όποιος ξέρει ότι θα έρθει και έχει χώρο στο αυτοκίνητό του για κάποιον ακόμα, ας στείλει μέιλ στο diktyo@outlook.com . Ομοίως για άλλες διευκρινίσεις. 

Σας περιμένουμε!


Εδώ το event της εκδρομής στο facebook. Οποιεσδήποτε αλλαγές ή νέα σχετικώς, θα ανακοινώνονται και εδώ και εκεί. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου