Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Μικρή αναβολή στις εγγραφές και κάλεσμα για συνδιαμόρφωση του δικτύου

Καλημέρα σε όλους και καλό φθινόπωρο και επίσημα! (μπρρ..)

Ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα έχουν φτάσει τα 21 και μπορεί να αυξηθούν τις επόμενες μέρες. Είχαμε ανακοινώσει ότι οι εγγραφές θα αρχίσουν στις 5/10, δηλαδή το ερχόμενο Σάββατο. 

Παρόλα αυτά, πριν αναρτηθεί η φόρμα εγγραφής, προέχει να γίνει μια συνάντηση με όσους από εμάς επιθυμούν να συνδιαμορφώσουν το τι μορφή θα έχει αυτή, καθώς και το να συζητηθεί ο τρόπος με τον οποίο τα νέα και παλιά μέλη του δικτύου (μαθητές, φίλοι, καθηγητές), θα συνεισφέρουν στην υπό δημιουργία ομάδα. 

Θυμίζουμε ότι τα μαθήματα αλληλεγγύης δεν αποτελούν μια μορφή φιλανθρωπίας, αλλά έχουν ως στόχο να δημιουργηθεί μια ομάδα ανθρώπων με κοινές ανησυχίες και ένα γόνιμο πάρε-δώσε με κεντρικό άξονα την παιδεία, την αλληλεγγύη και τον αλληλοσεβασμό. Ένα σύνολο στο οποίο θα έχουμε λόγο να ανήκουμε. 

Όσοι από εσάς επιθυμείτε να έχετε λόγο σε αυτό και να συνεισφέρετε, καλείστε να είστε στην Πολιτεία το Σάββατο 5/10, ώρα 20.00 ακριβώς. 

Μετά από αυτή τη συνάντηση, με την πρώτη ευκαιρία θα αναρτηθεί η φόρμα εγγραφής, την Κυριακή (6/10) ή το αργότερο τη Δευτέρα. 

Βαγγέλης