Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Το Δίκτυο Ενισχύεται! Εγκαίνια Πολιτείας

Μέσα Δεκέμβρη και το Δίκτυο Αλληλεγγύης βρίσκεται λίγο πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων. Τα τμήματα λειτουργούν κανονικά και υπάρχει σκέψη για καινούργια μαθήματα από το νέο έτος! Αυτή την στιγμή λειτουργούν τμήματα: ισπανικών, ιταλικών, αγγλικών, γαλλικών, κιθάρας, φωτογραφίας, θεατρικού παιχνιδιού για μεγάλους, πλεξίματος, ελεύθερου σχεδίου, κοσμήματος, επιμέλειας κειμένου, μακιγιάζ και ενδυνάμωσης-ευλυγισίας (κλειστά τμήματα) και θεατρικό παιχνίδι / δημιουργική απασχόληση για παιδιά. 

Η Πολιτεία, ο υπέροχος αυτός καινούργιος χώρος πολιτισμού, εγκαινιάστηκε στις 15/12 και η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και περάσαμε πολύ ωραία, με μουσική, ρακή και πολύ κέφι. 


Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί στο χώρο, εκτός από τα μαθήματα και τη δημιουργική απασχόληση για παιδιά (κάθε Σάββατο και Κυριακή): έκθεση φωτογραφίας, ημερίδες, έκθεση χειροποίητου κοσμήματος (μπορείτε ακόμα να την επισκεφθείτε), θεατρικά για παιδιά και πολλά άλλα. Σύντομα αρχίζουν και οι εορταστικές εκδηλώσεις. Σας περιμένουμε για καφέ και δημιουργική κουβέντα. Αναζητήστε την Αναστασία, θα σας προσανατολίσει και θα σας φτιάξει τη μέρα!


Εάν θέλετε να παραδώσετε κάποιο κύκλο μαθημάτων, σεμινάριο ή έχετε κάποια άλλη εισήγηση που αφορά την γνώση, τις τέχνες και τον πολιτισμό επικοινωνήστε μαζί μας στο moluvi@hotmail.gr. Όπως και για οποιαδήποτε απορία αφορά τη λειτουργία και τις δυνατότητες του Δικτύου Αλληλεγγύης και της Πολιτείας.